Oriola.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oriola.

We'll greedily devour you until the bitter end.:3

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Prieplauka

Go down 
4 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4
AutoriusPranešimas
Esther Barras

Esther Barras

Pranešimų skaičius : 68

Prieplauka - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prieplauka   Prieplauka - Page 4 Icon_minitimePen. 07 09, 2010 2:13 pm

Kiek laiko susikryžiavusi rankas stebėjo anas dvi. Puikiai žinojo, kad Lil greit čia grįš. Tada lyg niekur nieko pagriebė savo suknios kraštus ir dailiai padarė reverensą.
-Labai ačiū, malonioji miledi, kad išgabenate iš čia tokią naštą.
Pašaipiai išsiviepusi apsisuko ir palengva pradėjo pėdinti džiunglių link.
-Greitu laiku laukit svečių.
Pamojavusi atgalia ranka neatsisukdama įlindo į džiunglių tankmę.
Atgal į viršų Go down
Luna O'Conor
Don't you want to hold the gun?
Luna O'Conor

Pranešimų skaičius : 89

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prieplauka   Prieplauka - Page 4 Icon_minitimePen. 07 09, 2010 2:39 pm

Luna istovėjo ir klausėsi tų dviejų. Atsisuko į Lilith.
-Manau mes puikiai sutarsime,-Luna išsiviepė, jos naujos augintinės charakteris buvo panašus į pačios jos. -Nes mano buvę lilitai taip pat ilgai su manim neištverdavo, kol galiausiai ryždavosi savižudybei,-mergina kiek nusiminė, bet to visiškai neparodė, nors žinojo ,kad ji jaučia jos jausmus, tad greit susigriebė.
-Malonu, aš esu Luna,-taip pat prisistatė. -Na ką gi, lipkime į valtį,-su tais žodžiais atssiėdo į ją ir laukė augintinės. Esther atsisveikinus ši jai vyptelėjo.
-Iki greito,-nusukusi žvilgsnį susimąsčiusi stebėjo jūrą.
Atgal į viršų Go down
Lilith
Meow, punk.
Lilith

Pranešimų skaičius : 63

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prieplauka   Prieplauka - Page 4 Icon_minitimePen. 07 09, 2010 4:57 pm

Nieko nelaukdama įlipo į valtį iš paskos.
-Tikiuosi, laive turite maisto, miledi, nes aš jau spėjau išalkti,-šypsodamasi tarė Lil.-Juk nenorėtumėt prarasti savo įgulos narių.
Atgal į viršų Go down
https://oriola.forumlt.com
Luna O'Conor
Luna O'Conor

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prieplauka   Prieplauka - Page 4 Icon_minitimeŠt. 07 10, 2010 5:13 am

Valčiai priplaukus prie laivo Luna į jį įlipo, anglai įkėlė ir prancūzą.
-Pas mane laive yra visko,-kiek pasipiktinusi tarė, tai buvo lyg įžeidimas, mergina nors ir nekilmingo kraujo, tačiau užaugo turtuose ir spėjo kaip reikiant išpuikti.
Atgal į viršų Go down
Lilith
Meow, punk.
Lilith

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prieplauka   Prieplauka - Page 4 Icon_minitimeŠt. 07 10, 2010 7:26 am

Lil įlipo į laivą iš paskos.
-Jūsų laimei,-dar vienas šypsnis.
Lil dairėsi po visą laivą, vis žvilgčiojo į prancūzą. Tuomet į anglus. Puikiai užuodė juos ir tai dirgino jos nosį. Juk alkana buvo.
Atgal į viršų Go down
Luna O'Conor
Luna O'Conor

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prieplauka   Prieplauka - Page 4 Icon_minitimeŠt. 07 10, 2010 9:05 am

Luna kaip kad dažnai mėgdavo, buvo apsirengusi kelnėmis, mergina atsisėdo ant statinės ,o kardą įsmeigė į denį.
-Pasakykit virėjui, kad paruoštu man ir mano naujai augintinei vakarienę,-paliepė keliems anglams ir atsisuko į Lilith.
-Prisėsk,-nusišypsojo, tai buvo tikra jos šypsena ir pirmą kartą parodytą per visą šią naktį. Jau švito ir laivas pajudėjo, Luna stebėjo kylančią saulę.
-Atrodo šviesa mūsų niekada neapleidžia,-pati sau tyliai sumurmėjo.
Atgal į viršų Go down
Lilith
Meow, punk.
Lilith

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prieplauka   Prieplauka - Page 4 Icon_minitimeŠt. 07 10, 2010 9:17 am

Lil prisėdusi eilinį kartą ciniškai šyptelėjo.
-Šviesa manęs niekad neapleidžia. Visuomet gerai matau,-užsikėlė koją ant kojos taip apnuogindama savo šlaunis ir, lyg parodydama, kad jai reikia normalių drabužių.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prieplauka   Prieplauka - Page 4 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Prieplauka
Atgal į viršų 
Puslapis 44Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Prieplauka