Oriola. We'll greedily devour you until the bitter end.:3 |
|
| Prieplauka | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Esther Barras
Pranešimų skaičius : 68 Join date : 2010-07-03
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Pen. 07 09, 2010 2:13 pm | |
| Kiek laiko susikryžiavusi rankas stebėjo anas dvi. Puikiai žinojo, kad Lil greit čia grįš. Tada lyg niekur nieko pagriebė savo suknios kraštus ir dailiai padarė reverensą. -Labai ačiū, malonioji miledi, kad išgabenate iš čia tokią naštą. Pašaipiai išsiviepusi apsisuko ir palengva pradėjo pėdinti džiunglių link. -Greitu laiku laukit svečių. Pamojavusi atgalia ranka neatsisukdama įlindo į džiunglių tankmę. | |
| | | Luna O'Conor Don't you want to hold the gun?
Pranešimų skaičius : 89 Join date : 2010-07-03
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Pen. 07 09, 2010 2:39 pm | |
| Luna istovėjo ir klausėsi tų dviejų. Atsisuko į Lilith. -Manau mes puikiai sutarsime,-Luna išsiviepė, jos naujos augintinės charakteris buvo panašus į pačios jos. -Nes mano buvę lilitai taip pat ilgai su manim neištverdavo, kol galiausiai ryždavosi savižudybei,-mergina kiek nusiminė, bet to visiškai neparodė, nors žinojo ,kad ji jaučia jos jausmus, tad greit susigriebė. -Malonu, aš esu Luna,-taip pat prisistatė. -Na ką gi, lipkime į valtį,-su tais žodžiais atssiėdo į ją ir laukė augintinės. Esther atsisveikinus ši jai vyptelėjo. -Iki greito,-nusukusi žvilgsnį susimąsčiusi stebėjo jūrą. | |
| | | Lilith Meow, punk.
Pranešimų skaičius : 63 Join date : 2010-07-02
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Pen. 07 09, 2010 4:57 pm | |
| Nieko nelaukdama įlipo į valtį iš paskos. -Tikiuosi, laive turite maisto, miledi, nes aš jau spėjau išalkti,-šypsodamasi tarė Lil.-Juk nenorėtumėt prarasti savo įgulos narių.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Št. 07 10, 2010 5:13 am | |
| Valčiai priplaukus prie laivo Luna į jį įlipo, anglai įkėlė ir prancūzą. -Pas mane laive yra visko,-kiek pasipiktinusi tarė, tai buvo lyg įžeidimas, mergina nors ir nekilmingo kraujo, tačiau užaugo turtuose ir spėjo kaip reikiant išpuikti. | |
| | | Lilith Meow, punk.
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Št. 07 10, 2010 7:26 am | |
| Lil įlipo į laivą iš paskos. -Jūsų laimei,-dar vienas šypsnis. Lil dairėsi po visą laivą, vis žvilgčiojo į prancūzą. Tuomet į anglus. Puikiai užuodė juos ir tai dirgino jos nosį. Juk alkana buvo.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Št. 07 10, 2010 9:05 am | |
| Luna kaip kad dažnai mėgdavo, buvo apsirengusi kelnėmis, mergina atsisėdo ant statinės ,o kardą įsmeigė į denį. -Pasakykit virėjui, kad paruoštu man ir mano naujai augintinei vakarienę,-paliepė keliems anglams ir atsisuko į Lilith. -Prisėsk,-nusišypsojo, tai buvo tikra jos šypsena ir pirmą kartą parodytą per visą šią naktį. Jau švito ir laivas pajudėjo, Luna stebėjo kylančią saulę. -Atrodo šviesa mūsų niekada neapleidžia,-pati sau tyliai sumurmėjo. | |
| | | Lilith Meow, punk.
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Št. 07 10, 2010 9:17 am | |
| Lil prisėdusi eilinį kartą ciniškai šyptelėjo. -Šviesa manęs niekad neapleidžia. Visuomet gerai matau,-užsikėlė koją ant kojos taip apnuogindama savo šlaunis ir, lyg parodydama, kad jai reikia normalių drabužių.
| |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka | |
| |
| | | | Prieplauka | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|