| Prieplauka | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Esther Barras
Pranešimų skaičius : 68 Join date : 2010-07-03
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 7:50 am | |
| Būtų jau pasakius "dude, tokios dar neatsidarusios", bet whatever, sumataravo rankomis nesikeldama ir viskas. Gulėdama grožėjosi šviesos ir garso efektais, svajojo apie šokolado putėsius.
| |
|
| |
Luna O'Conor Don't you want to hold the gun?
Pranešimų skaičius : 89 Join date : 2010-07-03
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 8:02 am | |
| Prancūzas buvo neįtikėtinai greitas, ir ji nesuprato kas nutiko, girdėjo tik tai, kad ašmenys artėjo link jos. Savu kardu užkirto jam kelią, kita ranka išsitraukė dar viena ir vėl taikėsi į krūtinę, siekadama ją perrėžti. | |
|
| |
Prince of Persia
Pranešimų skaičius : 18 Join date : 2010-07-05
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 8:05 am | |
| Prince tik išpūtė akis kurios rodė sekančius merginos judesius. Jos antrojo kardo ašmenys į kažką asitrenkė. Tai buvo vaikino antrasis kardas pusiau ištrauktas iš dėklo. Greit išskėtė abu kardus į šonus kad ir mergina patrauktų rankas. Vos tik abiejų rankos buvo išskėstos į šonus žaibišku greičiu bandė spirti jai į tą pačią vietą - krūtinę kuri jau turėjo būti pažeista nuo pirmojo smūgio. (Nu ten virš papų jei ką :DD) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 8:10 am | |
| Matydama artėjantį smūgį tik išpūtė akis ,tada vėl blykstelėjo šviesa ir mergina dingo joje. Staiga atsidūrusi priešui už nugaros vieną kardą laikė tvirtai prispaudusi prie kaklo, menkiausias judesys ir jis miręs, kitą - įrėmusi į nugarą. -Judinkis link prieplaukos, šunie,-paliepė ir kiek stipriau įrėmė kardą. | |
|
| |
Prince of Persia
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 8:15 am | |
| Dar 30 sekundžių nepraėjo tad atsukti laiko negalėjo. Teko laukti. - Mes esame prieplaukoje.. Angliškai kiek keistu akcentu atsakė. | |
|
| |
Esther Barras
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 8:17 am | |
| -Manau ji turėjo omeny valtį. Gulėdama ant nugaros iškėlė ranką ir parodė likusios valties link. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 8:21 am | |
| -Nesikabinėk prie žodžių,-kiek piktai pasakė, Luna turėjo omeny valtį. Stipriai jį pastūmė, visą laiką tvirtai laikė kardus, menkiausias jo netinkamas judesys ir ašmenys giliai įsmigs į kūną. Įlipus į valtį ten juos pasitiko merginos įgula, visi buvo pasiruošę bet kokiu atveju jį sugauti ar nudėti, nors Luna dar norėjo jo gyvo kuriam laikui. -Plaukit,-paliepė porai vaikinų ir tie paėmę irklus pradėjo plaukti. | |
|
| |
Prince of Persia
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 8:23 am | |
| "Laikas..." Mintyse tarė nes jau buvo praėjusios 30 sekundžių. Viskas sustojo ir pradėjo suktis atgal. Visas ėjimas, pokalbis ir sustojo prie tos vietos kai įvyko blyksnis. Merginai atsiradus už nugaros ją pasitiko stiprus spyris į nosį po kurios prince atškoko keliais kulversčiais atgal nuo jos. Žinojo kad Anglai atplaukia. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 8:38 am | |
| Gavusi spyrį į nosį iš jos pasipylė kraujas. Luna vis dar turėjo savo grandinę, todėl ją nusikabinusi nuo diržo, kelis kart pasukiojo ir tuomet vožė vaikinui per veidą, priėjusi arčiau su koja spyrė į krūtinę, taip jį pargriovusi ir prispaudusi su koja laikė prie žemės. Kita ranka laikė kardą, įremtą į jo kaklą. | |
|
| |
Prince of Persia
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 8:58 am | |
| Nedarė nieko nes negalėjo. | |
|
| |
Esther Barras
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 10:54 am | |
| Atsisėdo ir pažiūrėjo į anuos. Pešasi kaip mažvaikiai. Fun. Atsistojo ant liepto ir pamažu pradėjo eiti artyn jų. -Aš rimtai. kelkitės iš čia, kapokitės kitur. Ne ta vieta. Rimtu balsu su keistu, negirdėtu akcentu išpyškino nė nemirktelėjusi. | |
|
| |
Lilith Meow, punk.
Pranešimų skaičius : 63 Join date : 2010-07-02
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 12:02 pm | |
| Lil atsiduso. Apsidairė, ieškojo ramesnės vietos. -Esther? Einam iš čia, ką?-suzirzė.
| |
|
| |
Esther Barras
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Antr. 07 06, 2010 3:00 pm | |
| Pasisuko į ją. -Kai šitie iš čia išsineršdins, tik tada. | |
|
| |
Lilith Meow, punk.
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Tr. 07 07, 2010 7:45 am | |
| -Man ją išsitempti?-galva linktelėjo į Luną. Svarstė, kaip galėtų patekti į laivą, dairėsi valties. | |
|
| |
Esther Barras
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Tr. 07 07, 2010 7:50 am | |
| Linkt linkt. -Tik jo man nepalikit. Galva linktelėjo prancūzo pusėn. Visiškai nebuvo jai nuotaikos veltis į peštynes. | |
|
| |
Lilith Meow, punk.
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Tr. 07 07, 2010 7:58 am | |
| -Kur aš tau jį kišiu dabar?-burbtelėjo nepatenkinta. Atsargiai artinosi anų link. | |
|
| |
Esther Barras
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Tr. 07 07, 2010 8:00 am | |
| O E visiškai nesisaugodama, pakankamai greitu žingsniu pėdino prie jų. -Nesvarbu. Pasiimkit kaip įkaitą/tarną/ar dar ką. Pravers manau. Kilstelėjo antakius sustojusi už poros metrų nuo jų. | |
|
| |
Lilith Meow, punk.
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Tr. 07 07, 2010 8:20 am | |
| -Nuskandink geriau,-burbtelėjo panosėje ir sugriebė savo šeimininkę už riešo. Tvirtai, kad neištrūktų. Tuomet sparčiu žingsniu pradėjo eiti vandens link, vis dar akimis ieškojo valties. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Kv. 07 08, 2010 4:29 am | |
| -Paleisk,-tvirtu ir griežtu balsu įsakė Luna, kiek susinervinusi ,kad neleido jai susidoroti su prancūzu. | |
|
| |
Esther Barras
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Kv. 07 08, 2010 5:03 am | |
| Pagavo Luną už kitos rankos ir neleido niekur temti. Juk E buvo daug stipresnė už paprastus padarus. -Susirinkit jį, tada galėsit plaukt į visas keturias puses. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Kv. 07 08, 2010 6:16 am | |
| Smarkiai sugriaudėjo ir sužaibavo, Luna įsiuto. -Neturi jokios teisės manęs laikyti,-priešindamasi pasakė Esther, tada vėl atsisuko į savo naująjį pet'ą. -Paleisk,-įsakmus balsas buvo griežtesnis nei kada nors anskčiau. | |
|
| |
Lilith Meow, punk.
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Kv. 07 08, 2010 12:29 pm | |
| Lil juto jos pyktį, bet nė neketino pasiduoti. Ne šį kartą. Jos žvėriški instinktai budo ir tai ji leido sužinoti Lunai. Lil iltys pasidarė žvėriškos, o iš gerklės sklido piktas, gomurinis urzgesys. Kaip įspėjimas, kad geriau nesipriešintų.
| |
|
| |
Esther Barras
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Kv. 07 08, 2010 2:14 pm | |
| Suspaudė jos riešą tvirčiau. -Čia mano sala, mano valdos, todėl aš turiu visas teises tau įsakinėti. Tad paskutinį kartą prašau-išsivešk jį iš čia. Nenoriu su tavim pyktis. Tad greičiau. Primerkusi akis piktokai dėbsojo į Luną. Jautė ir nuo Lil sklindantį nepasitenkinimą, todėl tikėjosi, kad viskas judės greičiau. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Pen. 07 09, 2010 12:47 pm | |
| Luna jautė savo naujojo gyvunėlio įspėjimą, bet neketino į tai kreipti didelio dėmesio. -Paleiskit mane ir aš viską sutvarkysiu,-kiek pasipūtėliškai tarė, o į žemę trenkė žaibas, taip jas išgąsdinusi tuo pasinaudojo ir ištrūko. Priėjo prie prancūzo, kuris atrodė taip, lyg būtų netekęs sąmonės ir supančiojo grandinėmis jam rankas bei kojas. Praeidama, su iš paskos velkamu Prince kūnu, piktai pašnairavo į tas dvi, bet kreipėsi tik į Lilith. -Tu,-jos akys piktai žiūrėjo į augintinės. -Dar kartas ,kad man nepaklustum ir tupėsi narve, dabar tu priklausai man, tad malonėk klausyti mano norų ir įsakymų, nes tuomet aš neklausysiu tavųjų. Daugiau nepakęsiu šitokio elgesio. O dabar eime su manimi,-viską išdėsčiusi patraukė prie valties, keli anglai padėjo įnešti į valtį prancūzą. Mergina dar tik pradėjo pažinti savo lilitą ir negalėjo būti švelni, ji jos nepažinojo, todėl buvo šalta kaip ir su visais kitais, bet tikėjosi ,kad greitu metu tai pasikeis. | |
|
| |
Lilith Meow, punk.
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka Pen. 07 09, 2010 2:07 pm | |
| Lil nusekė iš paskos. Galvoje sukosi vienintelė mintis - ir toji ilgai neištvers su ja. Visai kaip anie penki buvę Lil šeimininkai. -Abejoju, ar galėtum mane įgrūsti į narvą,-pašaipiai tarstelėjo ji.-Būtų kvaila stoti prieš laukinį žvėrį, nemanai taip?-kiek šyptelėjo vis dar eidama. Galiausiai stabtelėjo jai už nugaros. Buvo gal pora centimetrų aukštesnė už ją. -Bet kokiu atveju, aš esu tik tavo augintinė. Ką čia augintinė.. Laikina kompanijonė,-net iš balso galėjai suprasti, kad ji šypsojosi. Tuomet staigiai jos veido išraiška pakito. -Bet.. Kol esu su jumis, miledi..-trumpam nutilo, veide vėl pradėjo plėstis šypsena. Velniška.-Darysiu taip, kaip jūs pasakysite. Žengusi žingsnį, Lil atsidūrė prie Lunos šono, žiūrėjo į valtį. -Aš vardu Lilith,-prisistatė po ilgokos pauzės.-Ir egoistiškai suėsiu jūsų kiekvieną nervų ląstelę, kol karti pabaiga ateis.-velniška šypsena dar praplatėjo, o Lil stovėjo kaip stovėjusi.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Prieplauka | |
| |
|
| |
| Prieplauka | |
|